Scroll Top

MORPHEUS8 BODY

Morpheus8 Body, sa 3D Smart Frame i Burst tehnologijom, je minimalno invazivan uređaj za subdermalno remodeliranje masnog tkiva (SARD) dizajniran za remodeliranje kolagena i koagulaciju masnog tkiva. To je bezbedno i efikasno frakciono rešenje za subdermalno remodeliranje adipoze većih površina tela.

Naziv

Morpheus8 Body

Kategorija

Aparati i dodaci

Proizvodjači

InMode

KORISTI
  • Morpheus8 Body, sa 3D Smart Frame i Burst tehnologijom, pruža najdublje frakcione tretmane koji su dostupni.
  • Jedinstveni veliki površinski vrh koji se sastoji od matrice od 40 tankih pozlaćenih mikroiglica i termičkog profila od 7 mm + dodatni toplotni profil od 1 mm omogućava Morpheus8 Body da se programira za brzo tretiranje velikih površina tkiva na najdubljim dostupnim nivoima RF.
  • Opremljen 3D Smart Frame funkcijom, Morpheus8 Body primenjuje bipolarnu RF energiju u sekvencijalnom uzorku zračenja. Sekvencijalna RF primena proizvodi 3D zagrevanje blokova tkiva i procedure koje isporučuju više energije u namernom i uniformnom obrascu tretmana.
  • Burst režim omogućava Morpheus8 Body-u da automatski rasprši bipolarnu RF energiju na više nivoa dubina tretmana u jednom ciklusu. Sposobnost ciljanja tkiva uzastopno na tri nivoa, u intervalima od milisekundi, omogućava značajno smanjenje vremena tretmana, minimizira povrede kože, povećava uniformnost tretmana i omogućava prilagođene frakcione procedure celog tela.
  • Bezbedan za tipove kože I do VI sa malim rizikom od post-inflamatorne hiperpigmentacije (PIH), što je uobičajeno kod drugih metoda obnavljanja površine.
TEHNOLOGIJA KOJA DAJE REZULTATE

Zakažite konsultacije