Scroll Top

O nama

TEchno-farm
Vaš pouzdan partner u medicinskim inovacijama
Od svog osnivanja verujemo da su znanje i kontinuirano usavršavanje, kao i omogućavanje da uređaji i proizvodi koji su u samom vrhu inovacija u medicini budu dostupni što većem broju korisnika, ključne vrednosti na kojima želimo da baziramo svoje poslovanje i razvoj.
Upravo sinergija između ovih vrednosti i dugogodišnja saradnja sa vodećim medicinskim kompanijama nam omogućava da:
Svesni smo i da je naša najveća snaga u našim ljudima i poslednje 33 godine proveli smo u izgradnji mreže etabliranih stručnih saradnika i konsultanata. Njihovo znanje i iskustvo omogućava da naši klijenti uvek budu informisani i edukovani o najnovijim trendovima i inovacijama, te tako i sami budu u samom vrhu napretka u industriji.
3 (Demo)
Naša Vizija

Naša vizija je da postanemo lideri u distribuciji medicinskih proizvoda i uređaja, postavljajući standarde kvaliteta, inovacija i edukacije. Želimo da budemo pokretači napretka u zdravstvenoj industriji, pružajući najnovije tehnološke inovacije, prilagodljiva rešenja i kontinuiranu stručnu podršku zdravstvenim profesionalcima. Kroz transparentnost, edukaciju i održivost, težimo da ostvarimo pozitivan uticaj na pacijente, medicinske stručnjake i zajednice koje služimo.

NAŠA MISIJA

Naša misija je da revolucionizujemo pristup medicinskim rešenjima kroz inovativnost, stručnost i posvećenost. Kao ekskluzivni uvoznik i distributer medicinskih proizvoda i uređaja, posvećeni smo pružanju vrhunskih rešenja koja unapređuju zdravstvenu negu, podržavaju profesionalni razvoj i oblikuju budućnost medicinske industrije.

Zakažite konsultacije