Scroll Top

MORPHEUS8

Morpheus 8 predstavlja najnoviju generaciju aparata koji kombinuju sve prednosti tretmana mikroiglicama i radiofrekvencije. Na taj način se stimuliše podmlađivanje oštećene i tanke kože. Snažna energija radio-talasa koncentriše se isključivo na kolagen i potkožne masne ćelije, istvremeno regenerisući epidermis. Tretman predstavlja apsolutni hit u svetu.
Naziv

Morpheus8

Kategorija

Aparati i dodaci

Proizvodjači

InMode

InMode & MORPHEUS8

Morpheus 8 – aparat kompanije InMode iz Izraela, predstavlja  revoluciju u neinvanzivnim tretmanima za podmlađivanje i liftinga lica i vrata. Tretman je prilagođen smanjivanju finih linija i bora, poboljšanje tonusa i teksture kože, smanjivanju masnih naslaga i zatezanje opuštene kože lica i vrata.

Ova neoperativna procedura odlaže potrebu za hirurškim zahvatima ili je u potpunosti eliminiše, kada je reč o uklanjanju podbratka, zatezanju vrata i lica.

Klinička testiranja dokazala su da je ova procedura minimalno invanzivna, maksimalno efikasna i bezbedna I da su rezultati koje daje dugotrajni. Aparat Morpheus 8 ciljano deluje na masne ćelije, smanjuje njihov broj i garantuje da će se teško ponovo pojaviti na istom mestu, te tako lokalizovano uklanja masne naslage na podbratku. Dodatna prednost ove procedure je što ujedno zagreva kožu u dubljim slojevima, pa na taj način dovodi do stimulacije stvaranja novog kolagena, te povećavanja debljine tkiva i zatezanja kože kojoj se vraćaju čvrstina i elastičnost.

nehirurški lifting lica i vrata

Morpheus 8 nehirurški lifting lica i vrata, može u isto vreme uticati na topljenje depozita masti koji se nalaze u donjem delu lica (podbradak) i dovesti do liftinga lica i vrata.

Neoperativno zatezanje kože ovim aparatom može se koristiti za: lice, podbradak, deo ispod podocnjaka, kapke, donju vilicu, donji deo obraza, vrat.

Ovaj nehirurški lifting lica i vrata deluje na kožu tako da ona počinje da proizvodi kolagen, čime se ona na prirodan način zateže.

Obično se radi serija tretmana tokom nekoliko sedmica. Uobičajeno je potrebno 3 do 4 tretmana sa razmacima od 3 do 4 sedmice između njih. Ipak, svaka koža ima svoje specifičnosti i da sve zavisi od godina pacijenta, tipa i stanja kože, stepena opuštenosti i količine masnih naslaga.  Već posle prvog tretmana vidljivo je poboljšanje, sve je uočljivije nakon nekoliko meseci.

Pun efekat izražen je posle 6 meseci.  Toliko je potrebno kolagenu da se restruktuira, a koži da postane zategnutija i jača, uz dobijanje volumena.

Zakažite konsultacije