Scroll Top

EVOLVEX

Evolve je platforma za potpuno remodelovanje tela koja pruža brz i veoma efikasan način za obnavljanje kože, ciljano tretiranje masti i poboljšanje tonusa mišića. U inovativnom tretmanu, ova platforma nudi sjajne rezultate za pacijente koji žele da zategnu kožu, smanje masne naslage i toniraju stomak, ruke, butine, bokove i zadnjicu. Evolve je hands-free procedura, komforna I za doktora I za pacijenta. Ne oduzima vreme doktoru I isključuje faktor ljudske greške. Evolve menja i obnavlja površinsko tkivo i osnovne strukture tkiva uz pomoć radiofrekvencije I EMS (electro muscle stimulation) koji mogu da zategnu opuštenu kožu, eliminišu upornu masnoću i poboljšaju definiciju mišića pomoću samo jednog uređaja. Ovaj lak i bezbolan tretman je neinvazivan i izvodi se korišćenjem nekoliko hands-free aplikatora za ciljanje različitih delova tela. Evolve je jedina platforma na svetu koja nudi tri različita modaliteta u jednom uređaju. Nudi potpuno preoblikovanje tela sa aplikatorima koji rade na remodelovanju kože, ciljanom tretiranju masnog tkiva i toniranju mišića – sve na jednoj platformi.
Naziv

Evolvex

Kategorija

Aparati i dodaci

Proizvodjači

InMode

Evolve Tite
Predstavlja tretman za remodelovanje kože koji koristi radiofrekventnu (RF) energiju i značajno poboljšanje njenih struktura, za mlađi i zategnutiji izgled. Osam aplikatora Evolve Tite pružaju volumetrijsko i ravnomerno zagrevanje kože i potkožnog sloja, obezbeđujući bezbolna rešenja za opuštenu kožu.
Evolve Transform
Evolve Transform je tretman za zatezanje kože, uklanjanje masti i celulita I toniranju mišića sve u jednom tretmanu. Sa 6 hands-free aplikatora, koji istovremeno isporučuju RF energiju i EMS ova procedura stvara termalni odgovor u najdubljim slojevima potkožnog masnog tkiva da ciljano eliminiše masne naslage, zagreva kožu I vrši njeno zatezanje I sprovodi električnu stimulaciju mišića kojom se mišići kontrahuju.
Evolve Tone
Evolve Tone je tretman koji ciljano tonira mišiće. Sa 4 hands-free aplikatora koji emituju električnu stimulaciju mišića (EMS), stimulišu se kontrakcije mišića u određenim mišićnim grupama kako bi se poboljšala snaga i izgled tih mišića. Kombinacija više hands-free aplikatora omogućava pacijentima da ciljano tretiraju niz delova tela istovremeno u potpuno prilagođenom i personalizovanom tretmanu. Tretmani su nehirurški, neinvazivni, potpuno bezbolni i ne zahtevaju oporavak nakon završetka procedure.

Brza, laka, neinvazivna i nehirurška alternativa za preoblikovanje tela odgovoriće vašim specifičnim potrebama za vitkijim izgledom. Broj preporučenih tretmana varira od pacijenta do pacijenta. Ključ za najbolje rezultate je personalizovan pristup svakom pacijentu u zavisnosti od trenutnog stanja regije koja se tretira ali i rezultata koje želimo da postignemo. Za najoptimalnije rezultate preporučljivo je uraditi seriju od 6 tretmana, u razmaku 1-3 nedelje.

Vidljiv rezutati se mogu očekivati već nakon 4 tretmana.

Zakažite konsultacije